Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden groepshotel De Oranjerie

Binnenkort heten wij u van harte welkom. Wij hopen dat u bij ons een fijne tijd zult hebben. Voor uw intrek dient u kennis te hebben genomen van onze Algemene Voorwaarden.

Bij het accepteren van de overeenkomst verklaart u zich akkoord met de Algemene Voorwaarden. Door betaling van het eerste voorschot bevestigt u de overeenkomst. Het eerste voorschot is de helft van het bedrag op de overeenkomst te voldoen twee weken na het maken van de boeking. De tweede helft van de overeenkomst dient 2 weken voor aankomst te zijn voldaan.

Uw verblijf hier

U verblijft hier is op eigen risico. Het spreekt voor zich dat als u schade veroorzaakt, u deze ook vergoedt. Uiteraard is de groepsleiding aansprakelijk voor het gedrag van de groep en/of bezoekers. Onder de 18 jaar is alcohol verboden. Vanaf 18 jaar en ouder is geen overmatig gebruik van alcohol toegestaan. Begeleiding dient ten aller tijden aanspreekbaar te zijn.

Wij accepteren geen boekingen van jongeren en groepen zonder begeleiding. Bij openbare dronkenschap of drankmisbruik hebben wij het recht om u de toegang te weigeren.

Indien u of iemand van de groep onze regels niet naleeft, zullen wij het groepslid of de groepsleden een waarschuwing geven. Als u daar geen gehoor aan geeft, kunnen wij de overeenkomst met u opzeggen. Wij kunnen u het groepslid of de groepsleden in dat geval met onmiddellijke ingang de toegang tot ons terrein en de accommodatie ontzeggen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 Aankomst en Vertrek

Wij verzoeken u de accommodatie op de vertrek dag uiterlijk 10.00 uur weer te verlaten. Wij gaan ervanuit dat u uw gezelschap voor aankomst op de hoogte brengt van de huisregels.

 Schoonmaken

De ruimten die u gebruikt dient u zelf schoon te houden. Wilt u luiers en bandages in de daarvoor bestemde emmers deponeren. Wilt u na gebruik van de douche deze droogtrekken.

Graag bij vertrek beddengoed afhalen. Wij verzorgen de eindschoonmaak voor u. Bij uw vertrek dient u de accommodatie opgeruimd achter te laten.  De accommodatie is veegschoon. Het buitenterrein is ontdaan van alle papiertjes, snippertjes, blikjes etc. Gebruikte materialen staan weer op hun plaats. De inventaris staat schoon en droog weer in de kasten. Alle vuilnisemmertjes en vuilnisbakken zijn in de container geleegd.

Inventaris

Vermissingen of gebreken kunt u melden tot 1 uur na aankomst. Wanneer er tijdens uw verblijf iets stuk gaat of kwijt raakt, dient u dit te melden bij de beheerder. Het is niet toegestaan om meubilair van binnen naar buiten te verplaatsen en andersom, komt u zitplaatsen tekort, geef dit dan aan bij de beheerder. Geen posters/stickers of plakband gebruiken.

Parkeren

Parkeren kunt u op de daarvoor bestemde parkeerruimte. De doorgaande weg naar Groepshotel “De Oranjerie” dient ten alle tijden vrij te zijn.

Geluidsoverlast

Tussen 23.00 uur en 7.00 uur geldt de nachtrustperiode. In deze periode moet het stil zijn. Feest en muziek binnen in overleg met beheerder. Geen muziek/megafoons buiten.

Vuilafvoer

Houdt u de accommodatie en het buitenterrein vrij van afval? Ook kauwgum en sigaretten graag in de afvalbakken!

Brandveiligheid

Roken in de gebouwen is verboden. Vluchtwegen, slanghaspels en brandblusapparaten moeten ten allen tijde vrij toegankelijk te zijn. Noodverlichting niet blinderen of beplakken

Gebruik buitenterrein

De accommodaties beschikken over een eigen terras en gezamenlijke speelvelden, de gezamenlijke speelvelden zijn voor alle gasten toegankelijk.

Wij wensen u een aangenaam verblijf toe, met een vriendelijke en gastvrije groet,

De Oranjerie